Selecteer een pagina

Over mij

 

Hallo! Wat leuk dat u meer over mij te weten wil komen. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Mijn naam is Sanne Verhaaf. Ik ben geboren op 10 december 1996, en ik ben momenteel woonachtig in Breda, waar ik ook studeer. Ik ben een derdejaars student aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost.

Illustreren is al van kleins af aan een grote passie, en ik teken daarom ook met ontzettend veel plezier.  Mijn illustraties hebben een herkenbare en persoonlijke stijl, die met hun felle kleuren het leven een beetje mooier maken. Ik vind het belangrijk dat mensen vrolijk worden als ze mijn werk zien. Ik wil mensen laten lachen, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of beperking. Het leven is immers al serieus genoeg.

Omdat ik het heel erg belangrijk vind om te entertainen en humor te gebruiken, zijn mijn opvallende karakters ook geschikt voor de vormgeving van lesmethodes en boeken die bedoeld zijn voor een jongere doelgroep. Echter, door mijn brede interesse vind ik werken met kinderen die een speciale behoefte hebben ook ontzettend interessant (denk hierbij aan blind, doof of anders beperkt). Ik ben een harde werker en een doorzetter, ik probeer continue te leren, groeien en mijzelf te verbeteren. Ik ben ontzettend leergierig en ik pik dingen snel op. Ik heb geen tijd om stil te staan!

Mijn ultieme droom is om een inspiratiebron te zijn en mensen te helpen met behulp van de technieken die ik de afgelopen jaren meester geworden ben. Er lijkt mij niks mooiers dan te horen krijgen dat een kind later net zo wil worden als ik.

Als ik niet bezig ben met tekenen, vind ik het heerlijk om te lezen, schrijven of naar muziek te luisteren.